torstai 30. kesäkuuta 2011

Photoja menneiltä vuosilta...

No niin, tässä tulee lupaamiani kuvia sekä asfaltilta että jäältä.

Kemora 2005


Tässä ollaan Ahvenistolla vuonna 2006

Sama paikka, sama vuosi

Paikka sama, mutta vuosi 2007

Paikka ja aika on sama. Lämmittelykierroksia vakiorenkailla..

Seuravaaksi kuvia jäältä, joissa on myös hieman enemmän näyttävyyttä...

Lähdössä jäälle Alahärmään vuonna 2008


Sinisorsa tositouhussa



Hyvin perinteistä paikkojen läpikäyntiä, kun kyseessä on ns. rapea ranskalainen ja vielä 60-luvulta.

Testaamaassa Jurvassa 2009 / talvinen maisemakuva johon on eksynyt myös muuan Sinisorsa. Auton takapalkki oli juuri kunnostettu ja uusi pidempi perävälitys asennettu, joten oli pakko käydä testaamassa, että uskalsi lähteä Ranualle jäälle ks. alimmainen kuva.

Jäällä Ranualla 2009...kyseessä pitkä kaarre, jossa Sorsaa pystyi tuomaan kokomatkan ns. kahva edellä..

Suurin osa kuvista on kerhomme rata- / jääratapäiviltä, joita on yleensä neljästä kuuteen kertaan vuodessa, puolet kesällä ja puolet talvella. Kerhomme on melko aktiivinen sillä lähes kaikissa kokoontumisissa on paikalla 10 - 15 Gordinia ja siihen vielä mahdolliset muut Rellut päälle. Lukuna se on pieni, mutta kun otetaan huomioon autojen harvinaisuus, osien hankinnan vaikeus yms. lukumäärä alkaakin olemaan suuri. Kuvista saa vähän makua siitä, mitä tällä autolla tehdään / on tehty, mutta toki tähän harrastukseen liittyy paljon paljon muuta ja myös siitä tulee rutkasti tarinaa jatkossa.

Kesälomalaiselle alkaa painamaan reissu päälle, mutta yritän ehtiä vielä sitä ennen päivittämään tarinaa käynnissä olevasta projektista..Buenostardesta vaan kaikille ja saletisti natsaa :)... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti